Uw auto

×

Het aantal kilometers dat u verwacht te rijden per jaar met de auto die u wilt verzekeren. Dit heeft invloed op de hoogte van uw premie.

×

Voor auto's met een waarde van meer dan € 50.000,- worden extra eisen gesteld. Een door VbV goedgekeurd electronisch alarmsysteem dat is geinstalleerd door een erkende installateur onder afgifte van een certificaat is dan vereist. U heeft 4 keuzes:

  • VbV Startonderbreker (oud SCM klasse 1)
  • VbV Alarmsysteem (oud SCM klasse 2)
  • VbV Alarmsysteem i.c.m. hellinghoekdetectie of VbV Startonderbreker + LoJack (oud SCM klasse 3)
  • VbV Voertuigvolgsysteem i.c.m. VbV startonderbreker of VbV startonderbreker + Lojack (oud SCM klasse 4/5)

VbV staat voor Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit.

×

Gebruikt u uw auto zakelijk en mag u de BTW aftrekken? Dan verminderen wij de BTW op cataloguswaarde. Het te verzekeren bedrag valt daarmee lager uit en daardoor betaalt u minder premie. U betaalt altijd 21% assurantiebelasting, deze is niet aftrekbaar.

Gegevens hoofdbestuurder

×

Schadevrije jaren zijn het aantal jaren dat u geen schade heeft gereden. Met de onderstaande tool kunt u een indicatie uitrekenen.

Schadevrije jaren
Sluiten

Kies uw basisdekking

×

Twijfelt u over de basisdekking? Door de onderstaande vragen te beantwoorden tonen wij u wat de meeste mensen in uw situatie doen.

Sluiten
×

Verplicht voor iedereen. Vergoedt enkel schade die u bij anderen veroorzaakt. Aangeraden voor auto's ouder dan 8 jaar.

Wat is verzekerd? WA
Schade aan anderen
Schade aan andermans spullen
Brand
Diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Botsing loslopende dieren
Storm, hagel, overstroming
Vandalisme
Slippen en omslaan
Te water raken
Aanrijding door schuld
×

Naast de vergoeding voor schade die u bij anderen veroorzaakt ontvangt u ook een vergoeding voor schade dat niet door uw schuld wordt veroorzaakt. Aangereaden voor auto's tussen 4 en 8 jaar oud.

Wat is verzekerd? WA plus
Schade aan anderen
Schade aan andermans spullen
Brand
Diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Botsing loslopende dieren
Storm, hagel, overstroming
Vandalisme
Slippen en omslaan
Te water raken
Aanrijding door schuld
×

Schade die u veroorzaakt aan anderen of aan uw eigen auto wordt vergoed. Dit is de meest uitgebreide dekking. Aangeraden voor auto's jonger dan 4 jaar.

Wat is verzekerd? All Risk
Schade aan anderen
Schade aan andermans spullen
Brand
Diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Botsing loslopende dieren
Storm, hagel, overstroming
Vandalisme
Slippen en omslaan
Te water raken
Aanrijding door schuld
Rijdt u het hele jaar veilig? Dan bespaart u op jaarbasis:

Kies een aanvullende dekking

×
× Met een No-Claim beschermer mag u eenmaal per jaar schade claimen zonder terugval in Bonus/Malus trede. Dit houdt in dat u niet meer premie gaat betalen.
×

Beide verzekeringen zijn bedoeld om de financiele gevolgen op te vangen bij letsel of overlijden van de bestuurder of passagiers. Waarom zijn er twee? En wat zijn de verschillen?


Het belangrijkste verschil is dat de schadeverzekering inzittenden de daadwerkelijke schade vergoed en de ongevallenverzekering inzittenden een vast bedrag. De dekking van de schadeverzekering is dan ook ruimer. Naast lestelschade wordt bij de schadeverzekering inzittenden ook zaakschade (materiele schade) vergoed. Ook de (maximale) verzekerde bedragen zijn hoger. Een schadeverzekering inzittenden is vaak duurder dan een ongevallenverzekering inzittenden.


Wij adviseren u om voor de schade inzittenden verzekering te kiezen. Voor een klein bedrag extra heeft u een vele ruimere dekking.

Ongeval inzittenden
Letselschade
Lijfgoederen
Een vooraf afgesproken bedrag
Maximaal € 15.000,-
Goedkoper
Schade inzittenden
Letselschade
Lijfgoederen
Werkelijk geleden schade
Maximaal € 1.000.000,-
Duurder
× De ongeval inzittenden verzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als de bestuurder en/of passagiers blijvend letsel oploopt of overlijdt door een verkeersongeval met uw auto. Voor de uitkering is de schuldvraag niet van belang. De maximale vergoeding is € 7.500 bij overlijden en € 15.000 bij letsel. (per persoon)
× De schade inzittenden verzekering geldt voor de bestuurder en alle inzittenden. Wanneer u of een inzittende een ongeval met uw auto krijgt en letsel heeft, dan krijgt u de daadwerkelijke schade vergoedt. Naast letselschade krijgt u dus schade aan sieraden, bagage e.d. vergoed.
×

Om te voorkomen dat u in een juridische jungle verdwaald raakt raden wij u altijd een rechtsbijstand dekking aan. Belangrijk is om te voorkomen dat u hiervoor dubbel verzekerd bent. Via de onderstaande tool kunt u dit achterhalen.

Sluiten
×

U ontvangt juridische hulp als iemand een verkeersfout maakt waardoor u letsel oploopt of schade lijdt. Of als u zelf een verkeersfout maakt waardoor u strafrechtelijk wordt vervolgd.


Maar ook als iemand een andere fout dan een verkeersfout maakt waardoor uw auto schade oploopt. Als uw rijbewijs buiten een strafrechtelijke procedure wordt ingevorderd. Of bij een geschil over aankoop of reparatie van uw auto.

×

Pech is altijd vervelend, waar u nu ook bent. Met onze pechhulp service komt u altijd op uw bestemming, wij nemen uw problemen uit handen. Wij repareren uw auto ter plaatse of regelen vervangend vervoer. U komt dus altijd op uw bestemming!


U hoeft zich vervolgens geen zorgen te maken over uw auto of bagage die achterblijft. Wij brengen uw auto naar een gecertificeerde garage en regelen dat u deze later op onze kosten kunt ophalen. Dat is wel zo prettig.


De basis dekking biedt geen hulp als u pech in uw eigen woonplaats hebt of in Europa. Deze opties kunt u extra afsluiten.

×

Pech is vervelend maar weet u ook wat u moet doen in het geval van pech? Op het moment zelf merkt u vaak pas dat u niet goed voorbereid bent.

Sluiten
× Telematica kosten is een vergoeding voor de apparatuur die gebruikt wordt om uw rijgedrag te volgen. Hierin zit de aanschaf van de stekker en de maandelijkse kosten voor het verzamelen en versturen van uw gegevens via het data netwerk. Op uw polisblad staat dit als polis- en administratiekosten vermeld.
Telematica (apparatuur) kosten
De premie is inclusief assurantiebelasting
Totaal per
Uw premie als u veilig rijdt

Aanvullende gegevens

× Vanaf deze dag gaat uw verzekering bij ons in. Maakt u schade voor deze datum? Dan bent u hiervoor niet bij ons verzekerd. Zorg dat de ingangsdatum bij ons de einddatum van uw vorige verzekeraar is. Zo voorkomt u dat u dubbel of niet verzekerd bent. U betaalt pas premie vanaf deze datum.
NL
× Uw meldcode is voor ons het bewijs dat u ook werkelijk de eigenaar van het voertuig bent. U kunt uw meldcode vinden op kentekenbewijs. De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het chassisnummer. Weet u uw meldcode nog niet? Deze kunt u later aan ons doorgeven. Vul in dat geval nu 0000 in.
× Heeft u al een verzekering bij ons lopen? In dat geval komt u in aanmerking voor het meer-wielenplan. Dit betekent dat u op beide voertuigen dezelfde(hoogste) Bonus/Malus korting krijgt. Zo kunt u tot 75% extra korting ontvangen.

Bijzonderheden

× Indien u uw auto zakelijk verzekerd kunt u in aanmerking komen voor extra korting doordat de BTW aftrekbaar is. U kunt geen voertuigen bij ons verzekeren met een bedrijfs (grijs) kenteken. Een personenauto kunt u wel zakelijk verzekeren.
×

Gebruikt u uw auto zakelijk en mag u de BTW aftrekken? Dan verminderen wij de BTW op cataloguswaarde. Het te verzekeren bedrag valt daarmee lager uit en daardoor betaalt u minder premie. U betaalt altijd 21% assurantiebelasting, deze is niet aftrekbaar.

× Indien u (of een andere belanghebbende bij de verzekering) de laatste 8 jaar verdacht bent geweest of veroordeeld voor: diefstal, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of poging daartoe, vernieling, beschadiging, mishandeling, afpersing, een misdrijf of poging daartoe, een overtreding van de Wet Wapens en Munitie of een economisch delict kunnen wij uw verzekering weigeren.
U zit nog nergens aan vast

Goed nieuws: U heeft aangegeven dat u uw auto zakelijk gebruikt. Doordat de BTW aftrekbaar is valt uw werkelijke premie lager uit. Wij hebben uw premie aangepast, uw nieuwe premie is:

Gegevens verzekeringsnemer

Gegevens hoofdbestuurder

Gegevens kentekenhouder

Gegevens kentekenhouder (bedrijf)

Betalingsgegevens

Het premiebedrag van wordt geïncasseerd via automatische incasso
U zit nog nergens aan vast

Controleer uw gegevens

Goed nieuws! Op basis van uw gegevens zullen wij deze aanvraag online accepteren. Indien u onderstaand geen overige mededelingen hebt die van belang zijn voor deze aanvraag betekent dit dat u na het aanvragen direct verzekerd bent. U ontvangt direct uw polisblad en groene kaart per mail

Uw persoonsgegevens

Uw auto

Kenteken

Merk/Model

Bouwjaar

Kilometers

Schadevrije jaren

Uw verzekering

No claimbeschermer

Inzittenden verzekering

Rechtsbijstand

Pechhulp

Betalingswijze

Via automatische incasso

Per

Banknr

Ingangsdatum

Verzekeringswijze

Uw aanvraag wordt verstuurd, u heeft 14 dagen bedenktijd

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via of